Resultaten

Mijn begeleiding zorgt voor meer contact met ‘je voelen’. Hierdoor krijg je zicht op patronen en situaties en wordt het voelen een leidraad voor je handelen. Je gaat beter voelen wat jij wilt en wat jouw grenzen zijn.   

Doordat blokkades worden verholpen, groeit het contact met jezelf en  zullen klachten zoals angst, onrust, depressiviteit en vermoeidheid, verminderen of verdwijnen.

Er ontstaat meer basis en houvast in jezelf en daardoor neemt je zelfvertrouwen, zelfwaardering en zelfverzekerdheid toe.

Je gaat meer stevigheid binnen jezelf ervaren, hierdoor kun jij je beter verhouden tot alles wat er zich in het leven aandient.

Er komt meer aansluiting op wie jij bent, waardoor jouw specifieke kwaliteiten zichtbaar worden en vorm kunnen krijgen. Het gevoel van ‘leven’ neemt toe.

Reacties

Vertrouwen

Ik ontmoete Margret nadat ik vastliep na het overlijden van mijn geliefde vader. Mijn lijf protesteerde aan alle kanten en ik voelde angst en verdriet. Tijdens de sessies met Margret verandert deze angst en verdriet in meer aansluiting met mijzelf, voelen wat ik wil, wat goed is voor mij, een intern besef van wie ik ben. Zij geeft mij zicht op mijn kwaliteiten en is niet oordelend. Ik ervaar nu een sterke basis van vertrouwen in mijzelf. Margret schept warmte tot diep in het systeem en door haar manier van aanraken (massage), ontspanning in het moment. Van hieruit kan ik altijd verder op pad met mijn innerlijk kompas dat mij de weg wijst. Het is iedere keer weer bijzonder en bijzonder fijn.

 

Kaatje

Zekerder

“Energetische therapie, ik wist niet wat ik kon verwachten en vond het best spannend. Door de spanning was ik in het begin erg gesloten. Margret zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en me openstelde voor iets nieuws. Elke keer merkte ik dat er iets veranderd was, ik voelde me zekerder. Ik ben blij dat Margret mij heeft kunnen helpen, ik heb veel geleerd en ben veel veranderd. Ik sta nu een stuk steviger in mijn schoenen.

Lisa

Energie

“Het is bijzonder wat de behandelingen doen! Ik kwam vanwege klachten over weinig energie. Logisch na de komst van twee kinderen, alleen het herstel bleef uit. Het effect van de behandelingen is steeds weer verrassend groot. Margret voelt precies welke blokkade op dat moment zoveel energie kost en herstelt de balans. Die blokkade is herkenbaar en helpt mij snappen waarom het zo veel energie kost. Daarna voel ik nieuwe energie, ontspannenheid en dat ik dichter kom bij wie ik echt ben. Heel bijzonder en waardevol!

Dorien